2010-07-07 14:11:08• hírek • (x)

AutoAs - szervízben, alkatrészben is ászok

A Szatmárnémeti AutoAs-t valószínűleg minden autós ismeri már. Legyen szó szervizelésről, vagy akár ritka autóalkatrészek beszereléséről, az AutoAs minde autós segítségére van.

A cég 2003-ban alakult, szolgáltatásainak palettája pedig évről évre bővült: 2005-ben csatlakozott a  BOSCH CAR SERVICE hálózatba, amely 140 országban van jelen, a legmodernebb eszközökkel ellátva. 2007-ben újabb boxokkal bővült a szerviz-műhely, 2008-ban pedig bekerült a Diesel Point hálózatba, ezzel a nemzetközileg elismert Delphi cég által készített dízel pompák és injektorok első számú szervizelőjévé lépett elő.

A fejlődés 2009-ben is folytatódott, amikor újabb modern eszközökkel látták el a műhelyt, majd a 2010-es év elején az AutoAs hivatalos Dízel Központtá vált - ezzel az ország azon kevés műhelyei közé kerül, amelyek a gyártó engedélyével, a legkorszerűbb eszközökkel végezhetik a Delphi, a VDO és a Denso dízel pumpák és injektorok javítását.





A szolgáltatások sora ezzel párhuzamosan az autós légkondicionáló és klimatizáló rendszerek beszerelésével és karbantartásával illetve javításával bővült. Az AutoAs-nál bármilyen munkát elvégeznek, kezdve a berendezések beszerelésétől és revíziójától, akár a fogyóeszközök, elromlott alkatrészek pótlásáig.

Az autósok többsége nem tudja, hogy a hűtőközeg (freon) hiánya illetve vesztesége komolyan befolyásolja a légkondicionáló rendszer élettartamát. Évente 8 százaléka vesztődik a freonból, ennek következtében a kompresszor, amely a klímarendszer legfontosabb eleme, nem kap elég kenőanyagot és ez a rendszer meghibásodásához vezethet - ez pedig egy hosszadalmas és költséges javítási folyamatot eredményez.

Tartsuk szem előtt a szűrők rendszeres cseréjét és a gyártó által meghatározott időközönként ellenőriztette a légkondicionáló rendszer állapotát.

Ezek mellett az autó bármilyen meghibásodásával lehet az AutoAs-hoz fordulni: a műhelyben dolgozó szakemberek nem csak futószög-állításban, de motor-diagnosztikában is ászok.






Az AutoAs a szervizelés mellett gépkocsi-alkatrészek forgalmazásával is foglalkozik. Ha bármilyen alkatrészre lenne szüksége, bizalommal fordulhat a Closca sugárút 42 szám alatt található, a szerviz szomszédságában található bolthoz, hiszen itt a motorolajoktól az égőkön és az autólábtörlőkön keresztül a Bosch által gyártott alkatrészekig bármit megtalál. Azokat a termékeket pedig, amiket nincs lehetőség azonnal a vásárló rendelkezésére bocsájtani, azt rövid idő alatt be tudják szerezni.


AutoAs: alkatrészek mindenkinek


AutoAs: alkatrészek mindenkinek


AutoAs: alkatrészek mindenkinek


AutoAs: alkatrészek mindenkinek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: